Beoordeling:
4.4

5460 beoordelingen

Free delivery Gratis verzending vanaf €50,-
Klarna Achteraf betalen met Klarna
BeCommerce keurmerk

Sukrin bakmix

Per stuk (doosje)
Vanaf Fase 1
Ben jij graag in de weer met het bakken van de lekkerste bakrecepten? Met de Universele bakmix van Sukrin bak jij de lekkerste verantwoorde recepten en wordt bakken een waar feestje!
  • Melkvrij
  • Suikervrij
  • Glutenvrij
7,95
Op voorraad
SKU
SKU1281
Voor 22.00 besteld is morgen in huis* Let op: Wees er snel bij!
Gratis verzending vanaf €50,-
Achteraf betalen met Klarna
Totaal: Je bespaart:
Productbeschrijving
Voeg je favoriete smaken toe en maak heerlijk gluten- en suikervrije cakes, scones, wafels, pannenkoeken, enz.
  • Omschrijving: bakmix (met zoetstoffen)
  • Inhoud enkele verpakking: 340 gram
  • Inhoud bereid product: ±760 gram
  • Portiegrootte: 1/10 cake = 1 portie
  • Ten minste houdbaar tot: zie bovenzijde verpakking
  • Bewaarvoorschrift: koel en droog bewaren

Voedingswaarden

Voedingswaarden
Met toevoegingen* Zonder toevoegingen*
Per 100
gram
Per portie
(76 g)
Per 100
gram
Per portie
(76 g)
Energie (kJ) 1.042 792 656 499
Energie (kcal) 249 189 157 119
Vetten (g) 16 12 2,3 2,0
-wv. verzadigd (g) 2,1 1,6 0,0 0,0
Koolhydraten (g) 26 20 42 32
-wv. suikers (g) 0,4 0,3 0,6 0,4
-wv. polyolen (g) 17** 13** 28** 21**
Vezels (g) 7,3 5,5 12 9,0
Eiwitten (g) 9,9 7,5 11 8,0
Zout (g) 1,30 0,99 2,15 2,00
*Zonder 100 mL olie en 4 eieren
**7,0 gram netto koolhydraten per portie. Klik hier om meer te weten te komen over netto koolhydraten.
Zoetstoffen (erythritol, xylitol); maïszetmeel; erwteneiwit; resistent maïszetmeel; sesammeel; vezels (cichorei, erwten, psyllium); aardappelzetmeel; rijsmiddelen (natriumbicarbonaat, dinatriumfosfaat); zout; stabilisator (carrageen); emulgator (mono- en diglyceriden); aroma; zuurteregelaar (citroenzuur).
Let op: overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben.
  1. Verwarm de oven voor op 175°C.
  2. Schenk de inhoud van de verpakking in een kom en voeg hier 4 eieren, 150 ml water en 100 ml olie aan toe.
  3. Klop het beslag tot een gladde mix en voeg tussentijds eventueel een aroma aan de mix toe.
  4. Variatietip: Voeg 4 eetlepels Sukrin chocoladedrankpoeder toe aan het beslag voor een extra romige chocoladesmaak. Dit kan een heerlijke twist geven aan je baksel.
  5. Schenk de mix in een ingevette en beklede metalen of siliconen vorm naar keuze.
  6. Bak de cakemix gedurende 35 minuten op 175°C. Let op: de baktijd kan per oven verschillen. Prik daarom altijd eerst met een houten stokje in de cake voordat je deze uit de oven haalt. Indien de cake aan het stokje blijft kleven, bak de cake dan langer af totdat de mix niet meer aan het stokje blijft kleven.

Wil je zelf een review toevoegen?

Review toevoegen
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan